Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
Title: Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії
Other Titles: Safety and quality of meat of slaughter animals with sarcocystosis infestation
Authors: Калімаєва, Ірина Олександрівна
Kalimaieva, Iryna
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: саркоцисти;якість;ступінь інвазії;продукти забою тварин;безпечність;мікрофлора;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;sarcocysts;quality;degree of infestation;animal slaughter products;safety;microflora;veterinary and sanitary examination of meat
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Калімаєва І.О. Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії / І.О. Калімаєва, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.129-130.
Abstract: Продукти забою від тварин, уражених саркоцистами, залежно від ступеня інвазії, мають гірші органолептичні, фізико-хімічні, технологічні, біохімічні показники та є потенційним джерелом харчового отруєння людей через наявність патогенної мікрофлори.
Description: Slaughter products from animals affected by sarcocysts, depending on the degree of infestation, have worse organoleptic, physicochemical, technological, biochemical indicators and is a potential source of food poisoning of people due to the presence of pathogenic microflora.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.1/.5.07:616.993.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf745,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.