Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
Назва: | Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії |
Інші назви: | Safety and quality of meat of slaughter animals with sarcocystosis infestation |
Автори: | Калімаєва, Ірина Олександрівна Kalimaieva, Iryna Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Ключові слова: | саркоцисти;якість;ступінь інвазії;продукти забою тварин;безпечність;мікрофлора;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;sarcocysts;quality;degree of infestation;animal slaughter products;safety;microflora;veterinary and sanitary examination of meat |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Калімаєва І.О. Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії / І.О. Калімаєва, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.129-130. |
Короткий огляд (реферат): | Продукти забою від тварин, уражених саркоцистами, залежно від ступеня інвазії, мають гірші органолептичні, фізико-хімічні, технологічні, біохімічні показники та є потенційним джерелом харчового отруєння людей через наявність патогенної мікрофлори. |
Опис: | Slaughter products from animals affected by sarcocysts, depending on the degree of infestation, have worse organoleptic, physicochemical, technological, biochemical indicators and is a potential source of food poisoning of people due to the presence of pathogenic microflora. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599 |
УДК: | 614.31:637.1/.5.07:616.993.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf | 745,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.