Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
Назва: Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії
Інші назви: Safety and quality of meat of slaughter animals with sarcocystosis infestation
Автори: Калімаєва, Ірина Олександрівна
Kalimaieva, Iryna
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: саркоцисти;якість;ступінь інвазії;продукти забою тварин;безпечність;мікрофлора;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;sarcocysts;quality;degree of infestation;animal slaughter products;safety;microflora;veterinary and sanitary examination of meat
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Калімаєва І.О. Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії / І.О. Калімаєва, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.129-130.
Короткий огляд (реферат): Продукти забою від тварин, уражених саркоцистами, залежно від ступеня інвазії, мають гірші органолептичні, фізико-хімічні, технологічні, біохімічні показники та є потенційним джерелом харчового отруєння людей через наявність патогенної мікрофлори.
Опис: Slaughter products from animals affected by sarcocysts, depending on the degree of infestation, have worse organoleptic, physicochemical, technological, biochemical indicators and is a potential source of food poisoning of people due to the presence of pathogenic microflora.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
УДК: 614.31:637.1/.5.07:616.993.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf745,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.