Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаровіт, Віталій Вячеславович-
dc.contributor.authorStarovit, Vitalii-
dc.date.accessioned2024-09-09T07:04:02Z-
dc.date.available2024-09-09T07:04:02Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationСтаровіт В. В. Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. Ю. В. Засуха, професор. - Біла Церква, 2023. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12487-
dc.descriptionThe master's qualification contains 55 pages, 15 tables, 4 formulas, 1 drawing and 31 sources of used literature. The business activity of Avangard LLC and the technology of broiler turkey meat production are analyzed, namely conditions of keeping, feeding, sanitary and hygienic condition in the premises, light and temperature and humidity regime. We used zootechnical, physical and biological research methods to evaluate all the technological parameters of growing broiler turkeys. Avangard LLC is a highly specialized enterprise with no closed production cycle, it does not have a parent flock, hatchery and repair young stock, and specializes in growing turkey meat meat. Turkeys sold in 2022 amounted to 63228 goals, an increase of 66% compared to 2020, and increased the production of broiler turkey meat by 64% from 3227.2 in 2020 to 5374, 4 c in 2022. To improve economic and production performance and to make better use of poultry areas, strictly adhere to the farm technological map, namely to reduce the brood period for growing turkeys from six weeks to five and to use the next breeding period for poultry rearing separately by sex of turkeys (22 weeks) and turkeys (18 weeks).uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра містить 55 сторінки, 15 таблиць, 4 формули, 1 рисунок та 31 джерело використаної літератури. Проаналізовано господарську діяльність ТОВ «Авангард» та технологію виробництва м’яса індиченят-бройлерів, а саме умови утримання, годівлі, санітарно-гігієнічний стан в приміщеннях, світлові та температурновологістний режим. Для оцінки всіх технологічних параметрів вирощування індиченятбройлерів нами були використані зоотехнічні, фізичні та біологічні методи досліджень. Господарство ТОВ «Авангард» це вузькоспеціалізоване підприємство без замкнутого циклу виробництва, воно не має батьківського стада, інкубаторія та ремонтного молодняка, а спеціалізується на вирощуванні молодняку індичат на м’ясо. Поголів’я індиків, що було реалізовано в 2022 році становило 63228 гол, що на 66 % більше порівняно з 2020 роком, при цьому зросло і виробництво м’яса індичат-бройлерів на 64 % з 3227,2 ц в 2020 році до 5374,4 ц в 2022 році. Для покращення економічних та виробничих показників та більш ефективного використання площ пташників чітко дотримуватися технологічної карти в господарстві, а саме скоротити брудерний період при вирощуванні індичат з шести тижнів до п’яти та використовувати у наступний, відгодівельний період вирощування птиці роздільне за статтю утримання індиків (22 тижні) та індичок (18 тижнів).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectіндиченята-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler turkeysuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectглибока підстилкаuk_UA
dc.subjectdeep litteruk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectmixed feederuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectповноцінна годівляuk_UA
dc.subjectcomplete feedinguk_UA
dc.titleАналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of broiler turkey meat production technology and initial processing in the conditions of LLC «Avangard» Cherkasy regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.592.053uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_ indychat_broileriv.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.