Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12255
Назва: Організація виробництва олії соняшникової
Інші назви: Organization of production of oil sunflower
Автори: Колеснік, Анастасія Андріївна
Kolesnik, Anastasia
Ключові слова: технологія;technology;олія;oil;макуха;mill cake;зберігання;storage
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Колеснік А. А. Організація виробництва олії соняшникової: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 38 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна роботи складається із вступу, технологічної в тому числі розрахункової частини, висновків та списку використаних джерел. Метою роботи є вибір та обґрунтування асортименту продукції, проведення розрахунків, що включені до технологічної частини, обґрунтування вибору технологічної схеми та обладнання для виробництва олії. Зроблено висновки за проведеною роботою.
Опис: Qualificatory works consists of entry, technological including calculation part, conclusions and list of the used sources. The aim of work are a choice and ground of assortment of products, realization of calculations that is included to technological part, ground of choice of flowsheet and equipment for the production of oil. Drawn conclusion at conducted work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12255
УДК: 665.112.1
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_olii.pdf466,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.