Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12244
Назва: Організація виробництва твердого сиру
Інші назви: Hard cheese production organization
Автори: Гушленко, Олег Вікторович
Gushlenko, Oleh
Ключові слова: тверді сири;hard cheeses;екологічне управління;environmental management;контроль;control;переваги;advantages;потенціал;potential;рецептура;recipe
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гушленко О. В. Організація виробництва твердого сиру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник О. С. Цехмістренко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 46 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто організацію виробництва твердого сиру і аргументовано можливість удосконалити технологію його виробництва. З метою удосконалення асортименту розглянуто загальну характеристику твердих сирів, розглянуто вибір та опис вимог для сировини для твердих сирів, проведено технічний розрахунок сировини, підбір та розрахунок технологічного обладнання для твердих сирів та технологію їх виробництва. Було проведено контроль безпечності та якості виробництва твердих сирів на підприємстві, впроваджено заходи щодо екологізації виробничих процесів. Було зроблено висновок, всі що підприємство не потребує додаткового введення установок електрозабезпечення, всі етапи виробництва та якість продукції суворо контролюються, а асортимент вироблених сирів є конкурентноздантим та має ринок збуту.
Опис: The organization of the production of hard cheese is considered and the possibility of improving the technology of its production is argued. In order to improve the assortment, the general characteristics of hard cheeses were considered, the selection and description of requirements for raw materials for hard cheeses were considered, the technical calculation of raw materials, the selection and calculation of technological equipment for hard cheeses and their production technology were carried out. Safety and quality control of the production of hard cheeses at the enterprise was carried out, measures were implemented to green the production processes. It was concluded that the company does not need additional installation of power supply, all stages of production and product quality are strictly controlled, and the range of produced cheeses is competitive and has a sales market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12244
УДК: 637.3
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tverdoho_syru.pdf757,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.