Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12222
Назва: Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств (за матеріалами ФГ «Хлібороб»)
Інші назви: Increasing the agricultural enterprises competitiveness (based on the materials of "Hliborob" farming)
Автори: Юзепчук, Аліна Володимирівна
Yuzepchuk, Alina
Ключові слова: аграрні підприємства, конкурентоспроможність, напрямки підвищення;agrarian enterprises, competitiveness, areas of improvement
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Юзепчук А. В. Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств (за матеріалами ФГ «Хлібороб»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: М. В. Вихор, доцент. Біла Церква, 2024. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджені теоретичні, методичні та практичні аспекти конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Розкриті передумови та особливості формування досягнутого рівня конкурентоспроможності у ФГ «Хлібороб». Відмічено, що підприємство має традиційну для багатьох аграрних підприємств спеціалізацію на вирощуванні зернових культур, соняшнику, ріпаку. Показники економічної ефективності підприємства протягом досліджуваного періоду зростають, що свідчить про високий рівень конкурентоспроможності. Запропоновані напрямки підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства, зокрема в частині переорієнтації на виробництво екологічно чистої продукції.
Опис: Theoretical, methodical and practical aspects of the competitiveness of agricultural enterprises are studied. The prerequisites and peculiarities of the formation of the achieved level of competitiveness in the "Hliborob" FG are revealed. It was noted that the enterprise has a traditional for many agricultural enterprises specialization in the cultivation of grain crops, sunflower, rapeseed. Indicators of economic efficiency of the enterprise during the studied period are growing, which indicates a high level of competitiveness. Proposed directions for increasing the level of competitiveness of the enterprise, in particular in terms of reorientation to the production of environmentally friendly products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12222
УДК: 339.137.2:005.936.3(477)
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юзепчук А..pdf562,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.