Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12222
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮзепчук, Аліна Володимирівна-
dc.contributor.authorYuzepchuk, Alina-
dc.date.accessioned2024-07-16T07:01:11Z-
dc.date.available2024-07-16T07:01:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЮзепчук А. В. Підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств (за матеріалами ФГ «Хлібороб»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: М. В. Вихор, доцент. Біла Церква, 2024. 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12222-
dc.descriptionTheoretical, methodical and practical aspects of the competitiveness of agricultural enterprises are studied. The prerequisites and peculiarities of the formation of the achieved level of competitiveness in the "Hliborob" FG are revealed. It was noted that the enterprise has a traditional for many agricultural enterprises specialization in the cultivation of grain crops, sunflower, rapeseed. Indicators of economic efficiency of the enterprise during the studied period are growing, which indicates a high level of competitiveness. Proposed directions for increasing the level of competitiveness of the enterprise, in particular in terms of reorientation to the production of environmentally friendly products.uk_UA
dc.description.abstractДосліджені теоретичні, методичні та практичні аспекти конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Розкриті передумови та особливості формування досягнутого рівня конкурентоспроможності у ФГ «Хлібороб». Відмічено, що підприємство має традиційну для багатьох аграрних підприємств спеціалізацію на вирощуванні зернових культур, соняшнику, ріпаку. Показники економічної ефективності підприємства протягом досліджуваного періоду зростають, що свідчить про високий рівень конкурентоспроможності. Запропоновані напрямки підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства, зокрема в частині переорієнтації на виробництво екологічно чистої продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectаграрні підприємства, конкурентоспроможність, напрямки підвищенняuk_UA
dc.subjectagrarian enterprises, competitiveness, areas of improvementuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств (за матеріалами ФГ «Хлібороб»)uk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the agricultural enterprises competitiveness (based on the materials of "Hliborob" farming)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc339.137.2:005.936.3(477)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юзепчук А..pdf562,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.