Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12188
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолісник, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorKolisnyk, Sergey-
dc.date.accessioned2024-07-05T08:09:44Z-
dc.date.available2024-07-05T08:09:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКолісник С. С. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське" та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд» Київської області: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра генетики, розведення та селекції тварин. Наук. керівник Н. І. Клопенко, доцент. - Біла Церква, 2023. - 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12188-
dc.descriptionIn the qualification work, the activity of "Ostrykivske" LLC was analyzed, in particular the herds of Ukrainian black and spotted dairy cattle. The system of rearing young animals for repair was analyzed, the milk productivity and reproductive capacity of first-born cows of different lines and the technology of production of yogurt with fruit fillers at "Bila Tserkva Dairy Plant" LLC of "Terra Food" company were studied. Measures to improve selection work in the herd were developed and their economic efficiency was calculated. The work uses generally accepted zootechnical and statistical research methods. It was established that "Ostrykivske" LLC specializes in milk production in animal husbandry. Here they keep a herd of Ukrainian Black-and-White dairy breed with a herd of cows - 950 heads. The milk yield per lactation is 8950 kg, the mass fraction of fat in milk is 3.94%, protein is 3.29%, the average live weight is 520 kg. The duration of the service period is 135 days. The obtained results can be used to improve the efficiency of milk production in "Ostrikivske" LLC, as well as other farms.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність ТОВ «Острійківське», зокрема стада української чорно-рябої молочної породи великої рогатої худоби. Було проаналізовано систему вирощування ремонтного молодняку, вивчено молочну продуктивність і відтворювальну здатність корів-первісток різних ліній та технологію виробництва йогурту з фруктовими наповнювачами у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд». Розроблені заходи з покращення селекційної роботи у стаді та розрахована їх економічна ефективність. У роботі використано загально прийняті зоотехнічні і статистичні методи досліджень. Установлено, що ТОВ «Острійківське» у тваринництві спеціалізується на виробництві молока. Тут утримують стадо української чорно-рябої молочної породи із поголів’ям корів – 950 голів. Надій за лактацію становить 8950 кг, масова частка жиру в молоці – 3,94%, білка – 3,29%, середня жива маса – 520 кг. Тривалість сервіс-періоду – 135 днів. Одержані результати можуть бути використані для підвищення ефективності виробництва молока у ТОВ «Острійківське», а також інших господарствах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectукраїнська чорно-ряба молочна породаuk_UA
dc.subjectUkrainian Black-and-White dairy breeduk_UA
dc.subjectремонтні телиціuk_UA
dc.subjectreplacement heifersuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивність і відтворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectmilk productivity and reproductive capacityuk_UA
dc.subjectйогурт з фруктовими наповнювачамиuk_UA
dc.subjectyogurt with fruit fillingsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське" та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at "Ostrykivske" LLC and its processing at "Bilotserkivskii dairy plant" LLC of "Terra Food" company, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_ta_udoskonalennia_tekhnolohii_vyrobnytstva_moloka.pdf896,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.