Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorHlevasky, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-07-05T08:04:55Z-
dc.date.available2024-07-05T08:04:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГлеваський В.І. Вплив доз добрив, густоти насадження рослин і сортових особливостей на продуктивність буряків цукрових / В.І. Глеваський // Матеріали всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково педагогічних працівників. Уманський національний університет садівництва. - Умань, 2024. - С.12-14.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12186-
dc.descriptionIn modern conditions of intensification of beet growing, an important indicator of increasing productivity is the combination of the use and application of doses of mineral fertilizers, the density of planting of plants and sugar beet hybrids.uk_UA
dc.description.abstractУ сучасних умовах інтенсифікації буряківництва важливим показником підвищення продуктивності є поєднання використання і застосування доз мінеральних добрив, густоти насадження рослин і гібридів буряків цукрових.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУманський національний університет садівництваuk_UA
dc.subjectцукрові буряки, гібрид, насіння, схожість насіння, строки сівби, удобренняuk_UA
dc.subjectsugar beet, hybrid, seed, seed germination, sowing time, fertilizeruk_UA
dc.titleВплив доз добрив, густоти насадження рослин і сортових особливостей на продуктивність буряків цукровихuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of fertilizer doses, plant density and varietal characteristics on the productivity of sugar beetsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udcУДК 633.63.631.531.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_effect_of_fertilizers_on_sugar_beets..pdf441,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.