Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12179
Назва: | Біологічні особливості цукрових буряків залежно від технології підготовки насіння |
Інші назви: | Biological features of sugar beets depending on the technology of seed preparation |
Автори: | Глеваський, Володимир Іванович Hlevasky, Volodymyr |
Ключові слова: | цукрові буряки, гібрид, насіння, схожість насіння, строки сівби, удобрення;sugar beet, hybrid, seed, seed germination, sowing time, fertilizer |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Ніжинського агротехнічного інституту. |
Бібліографічний опис: | Глеваський В.І. Біологічні особливості цукрових буряків залежно від технології підготовки насіння / В.І. Глеваський // Тези доповіді всеукраїнської науково – практичної конференції виробництво екологічно безпечної сільськогосподарської продукції: проблеми та перспективи Ніжинського агротехнічного інституту. 26 березня 2015 р. - Ніжин, 2015. - С. 56-59. |
Короткий огляд (реферат): | Посівні якості-схожість, одноростковість, вихід посівних фракцій, маса 1000 плодів і власне насіння багато в чому залежить від таких факторів: біологічних властивостей гібрида закладених селекціонером, рівня агротехніки і ґрунтово-кліматичних умов вирощування насіння, а також якості підготовки насіння на насіннєвих заводах. |
Опис: | Seed quality - similarity, singleness, yield of seed fractions, weight of 1000 fruits and actual seeds largely depends on the following factors: biological properties of the hybrid planted by the breeder, the level of agricultural technology and soil and climatic conditions of seed cultivation, as well as the quality of seed preparation at seed factories. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12179 |
УДК: | УДК 633.63.631.531.12 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biological_features_of_sugar_beets.pdf | 413,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.