Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12178
Назва: Урожайність дражованого та інкрустованого насіння цукрових буряків залежно від його підготовки
Інші назви: Yield of coated and encrusted sugar beet seeds depending on its preparation
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevasky, Volodymyr
Ключові слова: буряки цукрові, коренеплоди, цукристість, дражоване насіння, інкрустоване насіння;sugar beets, root crops, coated seeds, encrusted seeds
Дата публікації: 2013
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Глеваський В.І. Урожайність дражованого та інкрустованого насіння цукрових буряків залежно від його підготовки / В.І. Глеваський // Тези доповіді міжнародної наукво-практичної конференції «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті», БНАУ. - Біла Церква, 2013. - С. 31-32
Короткий огляд (реферат): Якість насіння формується не лише в процесі створення нових сортів і гібридів, та його вирощування, а й під час його передпосівної підготовки. Результати вітчизняних та зарубіжних досліджень свідчать, що одним з ефективних способів зниження затрат праці і підвищення врожайності цукрових буряків є сівба насінням з покращеними фізико-механічними властивостями, що забезпечуються його шліфуванням, калібруванням, інкрустуванням та дражуванням.
Опис: Seed quality is formed not only in the process of creating new varieties and hybrids and its cultivation, but also during its pre-sowing preparation. The results of domestic and foreign research indicate that one of the effective ways to reduce labor costs and increase the yield of sugar beets is to sow seeds with improved physical and mechanical properties, which are ensured by grinding, calibration, encrusting and coating.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12178
УДК: УДК 633.63.631.531.12
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yield_of_coa_ed_seeds.pdf207,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.