Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвин, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorLytvyn, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-07-02T11:24:04Z-
dc.date.available2024-07-02T11:24:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛитвин О. І. Управління ціновою політикою на підприємстві (за матеріалами ТОВ «Тугоркан»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: М. В. Вихор, доцент. Біла Церква, 2024. 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12148-
dc.descriptionThe set of theoretical, methodological and practical aspects of managing the enterprise's price policy was studied. The peculiarities of the price policy of “Tugorkan” LLC are characterized. It was determined that the enterprise is a restaurant specializing in holding banquets. Pricing in the “Tugorkan” restaurant is based on the variable cost method, which belongs to the group of cost methods, or, as it is often called, "cost plus" methods. A system of customer discounts has been developed, which is designed to increase the sales volume of the restaurant. A plan of organizational measures for the implementation of the proposal is given.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів управління ціновою політикою підприємства. Охарактеризовано особливості цінової політики ТОВ «Тугоркан». Визначено, що підприємство являє собою ресторан, який спеціалізується на проведенні банкетів. Встановлення цін у ресторані «Тугоркан» відбувається за методом змінних витрат, який належить до групи витратних методів, або, як його ще часто називають, методи «витрати плюс». Розроблено систему клієнтських знижок, яка покликана збільшити обсяги збуту ресторану. Наведено план організаційних заходів щодо реалізації пропозиції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectцінова політика, управління, ресторанний бізнес, формування цін, цінова стратегіяuk_UA
dc.subjectpricing policy, pricing, pricing strategy, pricing method, restaurant businessuk_UA
dc.titleУправління ціновою політикою на підприємстві (за матеріалами ТОВ «Тугоркан»)uk_UA
dc.title.alternativeManagement of the enterprise price policy (based on the materials of “TUGORKAN” LLC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc338.51/.53:005(477)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвин.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.