Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаєва, В. С.-
dc.contributor.authorGaeva, V.-
dc.date.accessioned2024-07-01T12:15:52Z-
dc.date.available2024-07-01T12:15:52Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationГаєва В. С. Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях. Молодь – аграрній науці і виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 24 квітня 2024 р.). Біла Церква: БНАУ, 2024. 267 с. Наук. кер.: М.В. Вихор. С. 43-45uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125-
dc.descriptionAs a result of the study, the essence of the concept of "competitiveness", methods of managing competitiveness in organizations, types and reasons were revealeduk_UA
dc.description.abstractВ результаті дослідження було виявлено суть поняття «конкурентоспроможність», методи управління конкурентоспроможністю в організаціях, види та причиниuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність, інновації, якість продукту, ефективність виробництва, маркетингові стратегіїuk_UA
dc.subjectcompetitiveness, innovation, product quality, production efficiency, marketing strategiesuk_UA
dc.titleМетоди управління конкурентоспроможністю в організаціяхuk_UA
dc.title.alternativeMethods of managing competitiveness in organizationsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc005.936.3:005.1/.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.