Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125
Title: Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях
Other Titles: Methods of managing competitiveness in organizations
Authors: Гаєва, В. С.
Gaeva, V.
Keywords: конкурентоспроможність, інновації, якість продукту, ефективність виробництва, маркетингові стратегії;competitiveness, innovation, product quality, production efficiency, marketing strategies
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гаєва В. С. Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях. Молодь – аграрній науці і виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 24 квітня 2024 р.). Біла Церква: БНАУ, 2024. 267 с. Наук. кер.: М.В. Вихор. С. 43-45
Abstract: В результаті дослідження було виявлено суть поняття «конкурентоспроможність», методи управління конкурентоспроможністю в організаціях, види та причини
Description: As a result of the study, the essence of the concept of "competitiveness", methods of managing competitiveness in organizations, types and reasons were revealed
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125
metadata.dc.identifier.udc: 005.936.3:005.1/.2
Appears in Collections:Наукові публікації



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.