Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125
Назва: | Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях |
Інші назви: | Methods of managing competitiveness in organizations |
Автори: | Гаєва, В. С. Gaeva, V. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, інновації, якість продукту, ефективність виробництва, маркетингові стратегії;competitiveness, innovation, product quality, production efficiency, marketing strategies |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Гаєва В. С. Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях. Молодь – аграрній науці і виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 24 квітня 2024 р.). Біла Церква: БНАУ, 2024. 267 с. Наук. кер.: М.В. Вихор. С. 43-45 |
Короткий огляд (реферат): | В результаті дослідження було виявлено суть поняття «конкурентоспроможність», методи управління конкурентоспроможністю в організаціях, види та причини |
Опис: | As a result of the study, the essence of the concept of "competitiveness", methods of managing competitiveness in organizations, types and reasons were revealed |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125 |
УДК: | 005.936.3:005.1/.2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях.pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.