Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125
Назва: Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях
Інші назви: Methods of managing competitiveness in organizations
Автори: Гаєва, В. С.
Gaeva, V.
Ключові слова: конкурентоспроможність, інновації, якість продукту, ефективність виробництва, маркетингові стратегії;competitiveness, innovation, product quality, production efficiency, marketing strategies
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гаєва В. С. Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях. Молодь – аграрній науці і виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 24 квітня 2024 р.). Біла Церква: БНАУ, 2024. 267 с. Наук. кер.: М.В. Вихор. С. 43-45
Короткий огляд (реферат): В результаті дослідження було виявлено суть поняття «конкурентоспроможність», методи управління конкурентоспроможністю в організаціях, види та причини
Опис: As a result of the study, the essence of the concept of "competitiveness", methods of managing competitiveness in organizations, types and reasons were revealed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12125
УДК: 005.936.3:005.1/.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методи управління конкурентоспроможністю в організаціях.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.