Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11999
Назва: Санітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва та переробки продукції нутрій в ПП «КарТар» с. Матвіїха Білоцерківського району Київської області
Інші назви: Sanitary and hygienic analysis of the technology of production and processing of nutria products in PE "KarTar" p. Matviikha of Bilotserkiv district, Kyiv region
Автори: Волошин, Владислав Русланович
Voloshin, Vladyslav
Ключові слова: нутрії;nutria;гігієнічні показники;hygienic indicators;м’ясо нутрій;nutria meat
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Волошин В. Р. Санітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва та переробки продукції нутрій в ПП «КарТар» с. Матвіїха Білоцерківського району Київської області: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни та основ санітарії; Наук. керівник Л. В. Бондаренко, доцент. - Біла Церква, 2023. 49 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено санітарно-гігієнічні показники технології вирощування нутрій та переробки продукції у господарстві. Використано методичні підходи, загальноприйняті та спеціальні методики визначення технологічних параметрів вирощування нутрій та органолептичних показників їх м’яса. Визначено основні гігієнічні показники при вирощуванні нутрій, основні показники води зі свердловини господарства та органолептичні показники м’яса нутрій. Зроблено висновок, що санітарно-гігієнічні показники вирощування нутрій у господарстві відповідає вимогам, а створення господарств по вирощуванню нутрій є перспективним напрямком розвитку агропромислового сектору України. Одержані результати можуть бути використані при створені нових ферм з вирощування нутрій на території України та розширені вже існуючих.
Опис: The sanitary and hygienic indicators of the technology of growing nutria and processing products in the farm were studied. Methodical approaches, generally accepted and special methods of determining technological parameters of nutria cultivation and organoleptic indicators of their meat were used. The main hygienic indicators of nutria cultivation, the main indicators of water from the well of the farm and the organoleptic indicators of nutria meat have been determined. It was concluded that the sanitary and hygienic indicators of nutria cultivation in the farm meet the requirements, and the creation of farms for nutria cultivation is a promising direction for the development of the agro-industrial sector of Ukraine. The obtained results can be used when creating new nutria farms in the territory of Ukraine and expanding existing ones.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11999
УДК: 636.932.3
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sanitarno-hihiienichnyi_analiz_tekhnolohii.pdf877,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.