Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11999
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошин, Владислав Русланович-
dc.contributor.authorVoloshin, Vladyslav-
dc.date.accessioned2024-06-24T08:09:48Z-
dc.date.available2024-06-24T08:09:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВолошин В. Р. Санітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва та переробки продукції нутрій в ПП «КарТар» с. Матвіїха Білоцерківського району Київської області: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни та основ санітарії; Наук. керівник Л. В. Бондаренко, доцент. - Біла Церква, 2023. 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11999-
dc.descriptionThe sanitary and hygienic indicators of the technology of growing nutria and processing products in the farm were studied. Methodical approaches, generally accepted and special methods of determining technological parameters of nutria cultivation and organoleptic indicators of their meat were used. The main hygienic indicators of nutria cultivation, the main indicators of water from the well of the farm and the organoleptic indicators of nutria meat have been determined. It was concluded that the sanitary and hygienic indicators of nutria cultivation in the farm meet the requirements, and the creation of farms for nutria cultivation is a promising direction for the development of the agro-industrial sector of Ukraine. The obtained results can be used when creating new nutria farms in the territory of Ukraine and expanding existing ones.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено санітарно-гігієнічні показники технології вирощування нутрій та переробки продукції у господарстві. Використано методичні підходи, загальноприйняті та спеціальні методики визначення технологічних параметрів вирощування нутрій та органолептичних показників їх м’яса. Визначено основні гігієнічні показники при вирощуванні нутрій, основні показники води зі свердловини господарства та органолептичні показники м’яса нутрій. Зроблено висновок, що санітарно-гігієнічні показники вирощування нутрій у господарстві відповідає вимогам, а створення господарств по вирощуванню нутрій є перспективним напрямком розвитку агропромислового сектору України. Одержані результати можуть бути використані при створені нових ферм з вирощування нутрій на території України та розширені вже існуючих.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectнутріїuk_UA
dc.subjectnutriauk_UA
dc.subjectгігієнічні показникиuk_UA
dc.subjecthygienic indicatorsuk_UA
dc.subjectм’ясо нутрійuk_UA
dc.subjectnutria meatuk_UA
dc.titleСанітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва та переробки продукції нутрій в ПП «КарТар» с. Матвіїха Білоцерківського району Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeSanitary and hygienic analysis of the technology of production and processing of nutria products in PE "KarTar" p. Matviikha of Bilotserkiv district, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.932.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sanitarno-hihiienichnyi_analiz_tekhnolohii.pdf877,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.