Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11990
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бородіна, Єлизавета Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Borodina, Yelyzaveta | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-24T07:58:38Z | - |
dc.date.available | 2024-06-24T07:58:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бородіна Є. А. Формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»): кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту; наук. кер.: Н. В. Коваль. - Біла Церква, 2024. - 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11990 | - |
dc.description | The set of theoretical, methodological and practical aspects of the formation of a marketing complex for specific products of an organization is studied. The marketing mix of SILPO-FOOD LLC was examined using the "Tea" category as an example. The paper substantiates the measures to enhance the marketing mix based on the 4Ps framework in the "Tea" category. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації. Проаналізовано комплекс маркетингу ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» на прикладі категорії «Чай». Обґрунтовано заходи щодо удосконалення комплексу маркетингу за моделлю "4P" в категорії «Чай». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | маркетинг, комплекс маркетингу, маркетинг-мікс, «4Р», власні торгові марки | uk_UA |
dc.subject | marketing, marketing complex, marketing mix, 4P, private labels | uk_UA |
dc.title | Формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД») | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of a marketing complex for the organization specific products (based on the materials of “SILPO-Food” LLC) | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 339.138:005.936.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бородіна.pdf | 494,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.