Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11990
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБородіна, Єлизавета Анатоліївна-
dc.contributor.authorBorodina, Yelyzaveta-
dc.date.accessioned2024-06-24T07:58:38Z-
dc.date.available2024-06-24T07:58:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБородіна Є. А. Формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»): кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту; наук. кер.: Н. В. Коваль. - Біла Церква, 2024. - 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11990-
dc.descriptionThe set of theoretical, methodological and practical aspects of the formation of a marketing complex for specific products of an organization is studied. The marketing mix of SILPO-FOOD LLC was examined using the "Tea" category as an example. The paper substantiates the measures to enhance the marketing mix based on the 4Ps framework in the "Tea" category.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації. Проаналізовано комплекс маркетингу ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» на прикладі категорії «Чай». Обґрунтовано заходи щодо удосконалення комплексу маркетингу за моделлю "4P" в категорії «Чай».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмаркетинг, комплекс маркетингу, маркетинг-мікс, «4Р», власні торгові маркиuk_UA
dc.subjectmarketing, marketing complex, marketing mix, 4P, private labelsuk_UA
dc.titleФормування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»)uk_UA
dc.title.alternativeFormation of a marketing complex for the organization specific products (based on the materials of “SILPO-Food” LLC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc339.138:005.936.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бородіна.pdf494,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.