Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11990
Назва: | Формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД») |
Інші назви: | Formation of a marketing complex for the organization specific products (based on the materials of “SILPO-Food” LLC) |
Автори: | Бородіна, Єлизавета Анатоліївна Borodina, Yelyzaveta |
Ключові слова: | маркетинг, комплекс маркетингу, маркетинг-мікс, «4Р», власні торгові марки;marketing, marketing complex, marketing mix, 4P, private labels |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Бородіна Є. А. Формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Н. В. Коваль, доцент. Біла Церква, 2024. 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів формування комплексу маркетингу на конкретну продукцію організації. Проаналізовано комплекс маркетингу ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» на прикладі категорії «Чай». Обґрунтовано заходи щодо удосконалення комплексу маркетингу за моделлю "4P" в категорії «Чай». |
Опис: | The set of theoretical, methodological and practical aspects of the formation of a marketing complex for specific products of an organization is studied. The marketing mix of SILPO-FOOD LLC was examined using the "Tea" category as an example. The paper substantiates the measures to enhance the marketing mix based on the 4Ps framework in the "Tea" category. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11990 |
УДК: | 339.138:005.936.3 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бородіна.pdf | 494,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.