Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11898
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-20T07:42:19Z | - |
dc.date.available | 2024-06-20T07:42:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О. П. Впровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємств /О. П. Гребельник // The XXIV International Scientific and Practical Conference «Current scientific opinions on the development of current education», June 19 – 21.- Milan, 2023.- P. 305-306. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 9-789-40369-761-1 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11898 | - |
dc.description | The development of society acquired the concept of "sustainable development" and is implemented in all spheres of its activity. To evaluate the implementation of sustainable development in the food industry, a comparative analysis of the activities of domestic and foreign enterprises was conducted. Well-known brands of the food industry that are popular among consumers were analyzed: "KYIVHLIB", PJSC "Mondelis Ukraine", "Three Bears", "Zentis", "Vamix", "Nestle". | uk_UA |
dc.description.abstract | Розвиток суспільства набув поняття «сталого розвитку» та впроваджується у всі сфери його діяльності. Для оцінки впровадження сталого розвитку у харчовій галузі було проведено порівняльний аналіз діяльності вітчизняних та зарубіжних підприємств. Проаналізовано відомі бренди харчової галузі, що мають популярність серед споживачів: «КИЇВХЛІБ», ПрАТ «Монделіс Україна», «Три Ведмеді», «Zentis», «Vamix», «Nestle». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | uk_UA |
dc.subject | food industry enterprises | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.subject | sustainable development | uk_UA |
dc.subject | екологічні цілі | uk_UA |
dc.subject | environmental goals | uk_UA |
dc.subject | соціальні цілі | uk_UA |
dc.subject | social goals | uk_UA |
dc.subject | економічні цілі, | uk_UA |
dc.subject | economic goals | uk_UA |
dc.subject | порівняльний аналіз | uk_UA |
dc.subject | comparative analysis | uk_UA |
dc.title | Впровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємств | uk_UA |
dc.title.alternative | Implementation of sustainable development in the activities of food enterprises | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vprovadzhennia_staloho_rozvytku.pdf | 698,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.