Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2024-06-20T07:42:19Z-
dc.date.available2024-06-20T07:42:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГребельник О. П. Впровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємств /О. П. Гребельник // The XXIV International Scientific and Practical Conference «Current scientific opinions on the development of current education», June 19 – 21.- Milan, 2023.- P. 305-306.uk_UA
dc.identifier.isbn9-789-40369-761-1-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11898-
dc.descriptionThe development of society acquired the concept of "sustainable development" and is implemented in all spheres of its activity. To evaluate the implementation of sustainable development in the food industry, a comparative analysis of the activities of domestic and foreign enterprises was conducted. Well-known brands of the food industry that are popular among consumers were analyzed: "KYIVHLIB", PJSC "Mondelis Ukraine", "Three Bears", "Zentis", "Vamix", "Nestle".uk_UA
dc.description.abstractРозвиток суспільства набув поняття «сталого розвитку» та впроваджується у всі сфери його діяльності. Для оцінки впровадження сталого розвитку у харчовій галузі було проведено порівняльний аналіз діяльності вітчизняних та зарубіжних підприємств. Проаналізовано відомі бренди харчової галузі, що мають популярність серед споживачів: «КИЇВХЛІБ», ПрАТ «Монделіс Україна», «Три Ведмеді», «Zentis», «Vamix», «Nestle».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectfood industry enterprisesuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectекологічні ціліuk_UA
dc.subjectenvironmental goalsuk_UA
dc.subjectсоціальні ціліuk_UA
dc.subjectsocial goalsuk_UA
dc.subjectекономічні цілі,uk_UA
dc.subjecteconomic goalsuk_UA
dc.subjectпорівняльний аналізuk_UA
dc.subjectcomparative analysisuk_UA
dc.titleВпровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємствuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of sustainable development in the activities of food enterprisesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vprovadzhennia_staloho_rozvytku.pdf698,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.