Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897
Назва: Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку
Інші назви: Comparative analysis of the goals of food industry enterprises according to the concept of sustainable development
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Гуменюк, Юлія Олександрівна
Humeniuk, Yulia
Лябах, Артем Олександрович
Lyabakh, Artem
Ключові слова: підприємства харчової промисловості;food industry enterprises;сталий розвиток;sustainable development;екологічні цілі;environmental goals;соціальні цілі;social goals;економічні цілі;economic goals;порівняльний аналіз;comparative analysis
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Порівняльний аналіз цілей підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку / О.П. Гребельник, Ю.О. Гуменюк, А.О. Лябах // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – C. 17-19
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано діяльність вітчизняних та зарубіжних підприємств харчової промисловості відповідно до концепції сталого розвитку. Визначено їх економічні, соціальні, екологічні цілі. Знайдено спільні та відмінні риси.
Опис: The activities of domestic and foreign food industry enterprises are analyzed in accordance with the concept of sustainable development. Their economic, social, and environmental goals are determined. Common and distinctive features were found
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11897
УДК: 664:336.71
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
porivnialnyi_analiz_tsilei.pdf612,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.