Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11865
Назва: Застосування наповнювачів у сучасному виробництві незбираномолочної продукції
Інші назви: Application of fillers in modern production of whole milk products
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Гобжила, Костянтин Геннадійович
Hobzhyla, Konstiantyn
Доброва, Оксана Миколаївна
Dobrova, Oksana
Ключові слова: функціональне харчування;functional nutrition;незбираномолочна продукція;whole milk products;пряжене молоко;fermented milk;пряження;spinning;функціонально-технологічні наповнювачі;functional and technological fillers
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Застосування наповнювачів у сучасному виробництві незбираномолочної продукції / О. П. Гребельник, К. Г. Гобжила, О. М. Доброва // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників(БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.30-32.
Серія/номер: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Короткий огляд (реферат): У виробництві незбираномолочної продукції перспективним є застосування наповнювачів, що виконують одночасно декілька функцій. Проаналізовано технологію пряженого молока. Знайдено наповнювачі, що дозволяють зменшити тривалість пряження.
Опис: In the production of whole milk products, it is promising to use fillers that perform several functions at the same time. The technology of fermented milk is analyzed. Found fillers that allow to reduce the duration of spinning.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11865
УДК: 637.141:678.046
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannia_napovniuvachiv.pdf666,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.