Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоронин, Владимир Аркадиевич-
dc.contributor.authorDoronin, Volodymyr-
dc.contributor.authorБусол, Николай Васильевич-
dc.contributor.authorBusol, Mykola-
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайловна-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.date.accessioned2018-09-20T06:14:09Z-
dc.date.available2018-09-20T06:14:09Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationДоронин В. А. Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы / В. А. Доронин, Н. В. Бусол, Л. М. Карпук // Сахарная свекла – 2007. - № 1. – С. 13-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165-
dc.descriptionGrinding is a must technological training seeds of sugar beet seed plants. Using This method allows you to improve physical properties of seeds - increase their flowability and leveling by size, increase the volume weight.uk_UA
dc.description.abstractШлифование является обязательным технологическим приемом подготовки семян сахарной свеклы на семенных заводах. Использование этого приема позволяет улучшить физические свойства семян — повысить их сыпучесть и выровненность по размерам, увеличить объемную массу.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherСахарная свеклаuk_UA
dc.subjectсахарная свеклаuk_UA
dc.subjectsugar beetuk_UA
dc.subjectрежимы шлифованияuk_UA
dc.subjectgrinding regimesuk_UA
dc.subjectкачество семянuk_UA
dc.subjectseed qualitiesuk_UA
dc.titleВлияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклыuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of grinding regimes on the quality of sugar beet seeduk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633.63:631.524uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42. Vliyanie_rejymov_shlifovaniya.pdf87,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.