Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165
Title: | Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы |
Other Titles: | The influence of grinding regimes on the quality of sugar beet seed |
Authors: | Доронин, Владимир Аркадиевич Doronin, Volodymyr Бусол, Николай Васильевич Busol, Mykola Карпук, Леся Михайловна Karpuk, Lesia |
Keywords: | сахарная свекла;sugar beet;режимы шлифования;grinding regimes;качество семян;seed qualities |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Сахарная свекла |
Citation: | Доронин В. А. Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы / В. А. Доронин, Н. В. Бусол, Л. М. Карпук // Сахарная свекла – 2007. - № 1. – С. 13-15. |
Abstract: | Шлифование является обязательным технологическим приемом подготовки семян сахарной свеклы на семенных заводах. Использование этого приема позволяет улучшить физические свойства семян — повысить их сыпучесть и выровненность по размерам, увеличить объемную массу. |
Description: | Grinding is a must technological training seeds of sugar beet seed plants. Using This method allows you to improve physical properties of seeds - increase their flowability and leveling by size, increase the volume weight. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165 |
metadata.dc.identifier.udc: | 633.63:631.524 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
42. Vliyanie_rejymov_shlifovaniya.pdf | 87,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.