Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165
Назва: | Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы |
Інші назви: | The influence of grinding regimes on the quality of sugar beet seed |
Автори: | Доронин, Владимир Аркадиевич Doronin, Volodymyr Бусол, Николай Васильевич Busol, Mykola Карпук, Леся Михайловна Karpuk, Lesia |
Ключові слова: | сахарная свекла;sugar beet;режимы шлифования;grinding regimes;качество семян;seed qualities |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Сахарная свекла |
Бібліографічний опис: | Доронин В. А. Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы / В. А. Доронин, Н. В. Бусол, Л. М. Карпук // Сахарная свекла – 2007. - № 1. – С. 13-15. |
Короткий огляд (реферат): | Шлифование является обязательным технологическим приемом подготовки семян сахарной свеклы на семенных заводах. Использование этого приема позволяет улучшить физические свойства семян — повысить их сыпучесть и выровненность по размерам, увеличить объемную массу. |
Опис: | Grinding is a must technological training seeds of sugar beet seed plants. Using This method allows you to improve physical properties of seeds - increase their flowability and leveling by size, increase the volume weight. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165 |
УДК: | 633.63:631.524 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
42. Vliyanie_rejymov_shlifovaniya.pdf | 87,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.