Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11542
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of fruit juice production technology in the conditions of LLC "Sandora" of the Kyiv region
Автори: Жигун, Владислава Сергіївна
Zhigun, Vladyslava
Ключові слова: нектар виноградно-яблучний;grape-apple nectar;аличево-яблучний сік;apricot-apple juice;ТОВ «Сандора»;"Sandora" LLC;ДСТУ;DSTU;схема;scheme;соки;juices
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Жигун В. С. Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових соків в умовах ТОВ «Сандора» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 49 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ТОВ «Сандора»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва нектару виноградно-яблучного; зроблений розрахунок сировини для виготовлення нектару виноградно-яблучного; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення соку та запропоновано шляхи покращення технології соку. Проведені економічні розрахунки показують, що найбільш рентабельним є виробництво запропонованого соку аличево-яблучного із сорту аличі Піонерка, що пов’язана із вартістю сировини.
Опис: The work analyzed and considered in detail the characteristics of "Sandora" LLC.; production schemes and production technology of grape-apple nectar; the calculation of raw materials for the production of grape-apple nectar was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the production of juice was carried out and ways of improving the juice technology were proposed. The conducted economic calculations show that the most profitable is the production of the proposed plum-apple juice from the Pionerka plum variety, which is related to the cost of raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11542
УДК: 663.81
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жигун Владислава Сергіївна МАГ 23.pdf561,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.