Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11537
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorGrabovskiy, Mykola-
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.date.accessioned2024-05-29T06:50:21Z-
dc.date.available2024-05-29T06:50:21Z-
dc.date.issued2024-04-10-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11537-
dc.descriptionУ методичних вказівках наведені матеріали для аудиторних та самостійних занять з інноваційних технологій вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Здобувачі освіти можуть освоїти інноваційні технології вирощування основних кормових культур, які вирощуються у польових та кормових сівозмінах, а також луків і пасовищ. Приводиться перелік рекомендованих гібридів і сортів основних кормових культур. Окремо висвітлені питання заготівлі кормових культур на різні види кормів. Здобувачі освіти можуть самостійно перевіряти свої знання, використовуючи питання для самоконтролю або тестові завдання. Для глибшого засвоєння матеріалу, кожній темі практичних занять додано список рекомендованої літератури, яку можна знайти в бібліотеці університету або в Інтернеті. The methodical instructions contain materials for classroom and independent classes on innovative technologies for growing fodder crops and harvesting fodder. Students can master innovative technologies for growing the main fodder crops, which are grown in field and fodder rotations, as well as meadows and pastures. A list of recommended hybrids and varieties of the main fodder crops is provided. Issues of forage harvesting for different types of fodder are covered separately. Learners can independently check their knowledge using self-monitoring questions or test tasks. For a deeper assimilation of the material, each topic of practical classes is accompanied by a list of recommended literature, which can be found in the university library or on the Internet.uk_UA
dc.description.abstractІнноваційні технології в кормовиробництві. Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» Козак Л.А., Грабовський М.Б., Панченко Т.В. БНАУ – Біла Церква – 2024 р. – 166 с. Innovative technologies in fodder production. Methodical guidelines for classroom and independent studies by students of the second (master's) level of higher education, specialty 201 "Agronomy" Kozak L.A., Grabovskyi M.B., Panchenko T.V. BNAU - Bila Tserkva - 2024 - 166 p.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectІнноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectInnovative technologiesuk_UA
dc.subjectоднорічні кормові культуриuk_UA
dc.subjectannual fodder cropsuk_UA
dc.subjectвирощування багаторічних бобових травuk_UA
dc.subjectcultivation of perennial legumesuk_UA
dc.subjectстворення зеленого конвеєруuk_UA
dc.subjectcreation of a green conveyor beltuk_UA
dc.subjectСтворення і раціональне використання культурних пасовищuk_UA
dc.subjectCreation and rational use of cultural pasturesuk_UA
dc.subjectстворення силосно-сінажного конвеєруuk_UA
dc.subjectcreation of a silage and hay conveyoruk_UA
dc.titleІнноваційні технології в кормовиробництві. Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія»uk_UA
dc.title.alternativeInnovative technologies in fodder production. Methodical guidelines for classroom and independent studies by students of the second (master's) level of higher education, specialty 201 "Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633.2/.3:005.591.6(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
іннов техн метод 23 е репозитарій.pdf671,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.