Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11514
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздьов, Роман Валерійович-
dc.contributor.authorНvozdоv, Roman-
dc.date.accessioned2024-05-27T07:54:38Z-
dc.date.available2024-05-27T07:54:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГвоздьов Р. В. Аналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник О. С. Цехмістренко, професор. — Біла Церква, 2023. — 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11514-
dc.descriptionHigh quality frozen egg melange has all the performance and nutritional value to replace a runny whole egg. This is especially practical and useful in bakeries for different assortments. Ease of use is another indicator of the advantage that makes it possible to use melange in various processes. In addition, the melange is practically controlled to detect bacterial contamination, thus allowing manufacturers to obtain a high-quality and safe product. Technological calculations of the costs of main and auxiliary raw materials for the technology of producing egg melange were carried out, equipment was selected and calculated that meets the requirements of the melange production workshop at the enterprise and an improved technological process for packaging the finished product. Conclusion, egg melange is one of the food industry products that is often used in different directions. A large assortment of various pastries, cakes, cookies, mayonnaise, ice cream, sauces and ready-to-eat dry mixes for the baking industry can be made thanks to egg melange, which was correctly manufactured and technologically correctly frozen, it is easy and long-lasting.uk_UA
dc.description.abstractВисокоякісний яєчний заморожений меланж має всі показники та харчову цінність для заміни рідкого цілого яйця. Особливо це практично і корисно, в пекарнях для різного асортименту. Легкість використання, це ще один із показників переваги, яка дає можливість використання меланжу в різних процесах. Крім того, меланж практично контролюється для визначення бактеріального забруднення, таким чином, це дає можливість виробникам отримати якісний і безпечний продукт. Проведено технологічні розрахунки затрати основної та допоміжної сировини для технології виготовлення яєчного меланжу, підібране та розраховане обладнання, яке відповідає вимогам для цеху з виробництва меланжу на підприємстві та удосконалений технологічний процес пакування готового продукту. Зроблено висновок, що яєчний меланж один із продуктів харчової промисловості, який часто застосовують у різних напрямах. Великий асортимент різних випічок, тортів, печива, майонезу, морозива, соусів та сухих готових до вживання сумішей для хлібопекарської галузі, можна зробити, завдяки яєчного меланжу, який був правильно виготовлений, та технологічно правильно заморожений, його легко і довготривало зберігати.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectвибраковкаuk_UA
dc.subjectcullinguk_UA
dc.subjectперемішуванняuk_UA
dc.subjectmixinguk_UA
dc.subjectфасуванняuk_UA
dc.subjectpackaginguk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectquality controluk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjecttechnological schemeuk_UA
dc.subjectфільтраціяuk_UA
dc.subjectfiltrationuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of egg melange technology at the SOOO "Starynskaya poultry factory" of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.481uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гвоздьов Роман Валерійович МАГ 23.pdf432,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.