Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11485
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлєксєєв, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorAlekseev, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-05-21T12:03:56Z-
dc.date.available2024-05-21T12:03:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАлєксєєв О. А. Удосконалення технології м’ясних виробів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11485-
dc.descriptionAn analysis of the raw materials, recipe and technological parameters of the production of boiled and smoked brisket was carried out. The calculation of the need for the main and auxiliary raw materials, the yield of finished products and the quality assessment was carried out; economic efficiency of methods. The paper analyzes two methods of salting for the production of boiled and smoked pork products, substantiates product calculations and parameters of the main technological operations. On the basis of research, the expediency of introducing the method of cooking boiled-smoked briskets made by salting in multi-component brines has been substantiateduk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз сировини, рецептури та технологічних параметрів виготовлення варено-копчених грудинок. Проведено розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, виходу готової продукції та оцінку якості; економічну ефективність способів. В роботі проаналізовано два способи соління для виготовлення варено-копчених виробів із свинини, обґрунтовано продуктові розрахунки та параметри основних технологічних операцій. На підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження способу приготування варено-копчених грудинок виготовлених при солінні у багатокомпонентних розсолах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectсолінняuk_UA
dc.subjectsaltinguk_UA
dc.subjectшприцюванняuk_UA
dc.subjectinjectionuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleУдосконалення технології м’ясних виробівuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of meat productsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Алєксєєв Олександр Андрійович МАГ 23 (1).pdf339,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.