Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11485
Title: Удосконалення технології м’ясних виробів
Other Titles: Improving the technology of meat products
Authors: Алєксєєв, Олександр Андрійович
Alekseev, Oleksandr
Keywords: м’ясо;meat;соління;salting;шприцювання;injection;технологія;technology
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Алєксєєв О. А. Удосконалення технології м’ясних виробів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 40 с.
Abstract: Проведено аналіз сировини, рецептури та технологічних параметрів виготовлення варено-копчених грудинок. Проведено розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, виходу готової продукції та оцінку якості; економічну ефективність способів. В роботі проаналізовано два способи соління для виготовлення варено-копчених виробів із свинини, обґрунтовано продуктові розрахунки та параметри основних технологічних операцій. На підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження способу приготування варено-копчених грудинок виготовлених при солінні у багатокомпонентних розсолах.
Description: An analysis of the raw materials, recipe and technological parameters of the production of boiled and smoked brisket was carried out. The calculation of the need for the main and auxiliary raw materials, the yield of finished products and the quality assessment was carried out; economic efficiency of methods. The paper analyzes two methods of salting for the production of boiled and smoked pork products, substantiates product calculations and parameters of the main technological operations. On the basis of research, the expediency of introducing the method of cooking boiled-smoked briskets made by salting in multi-component brines has been substantiated
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11485
metadata.dc.identifier.udc: 637.52
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Алєксєєв Олександр Андрійович МАГ 23 (1).pdf339,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.