Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11485
Назва: | Удосконалення технології м’ясних виробів |
Інші назви: | Improving the technology of meat products |
Автори: | Алєксєєв, Олександр Андрійович Alekseev, Oleksandr |
Ключові слова: | м’ясо;meat;соління;salting;шприцювання;injection;технологія;technology |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Алєксєєв О. А. Удосконалення технології м’ясних виробів: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 40 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз сировини, рецептури та технологічних параметрів виготовлення варено-копчених грудинок. Проведено розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, виходу готової продукції та оцінку якості; економічну ефективність способів. В роботі проаналізовано два способи соління для виготовлення варено-копчених виробів із свинини, обґрунтовано продуктові розрахунки та параметри основних технологічних операцій. На підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження способу приготування варено-копчених грудинок виготовлених при солінні у багатокомпонентних розсолах. |
Опис: | An analysis of the raw materials, recipe and technological parameters of the production of boiled and smoked brisket was carried out. The calculation of the need for the main and auxiliary raw materials, the yield of finished products and the quality assessment was carried out; economic efficiency of methods. The paper analyzes two methods of salting for the production of boiled and smoked pork products, substantiates product calculations and parameters of the main technological operations. On the basis of research, the expediency of introducing the method of cooking boiled-smoked briskets made by salting in multi-component brines has been substantiated |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11485 |
УДК: | 637.52 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Алєксєєв Олександр Андрійович МАГ 23 (1).pdf | 339,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.