Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11386
Назва: Дослідження тенденцій застосування нових технологій переробки зерна
Інші назви: Исследования тенденций применения новых технологий переработки зерна
Research of tendencies of application of new technologies of corn processing
Автори: Червінський, Леонід Степанович
Сторожук, Олександр Леонідович
Петриченко, Сергій Володимирович
Chervinskyi, Leonid
Storozhuk, Oleksandr
Petrychenko, Serhii
Ключові слова: зерно;grain;переробка;processing;корм;feed;подрібнення;grinding;технологія;technology
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Червінський Л.С. Дослідження тенденцій застосування нових технологій переробки зерна. / Червінський Л.С.,Сторожук Л.О., Петриченко С.В. // Праці Таврійського дер-жавного агротехнологічного ун-ту. – Мелітополь, 2010. –Том. 1. Вип. 10. – С. 60-65.
Серія/номер: Праці ТДАТУ;Вип. 10, т. 1
Короткий огляд (реферат): Робота аналізує сучасні та перспективні технології переробки зерна на корм тваринам, розглядаючи концептуальні засади та закономірності їх розвитку у напряму просування до оптимальних варіантів ресурсозбереження та з максимальним використанням потенціалу кормових якостей зерна і продуктивності тварин. \ The paper analyzes the current and promising technologies for processing grain into animal feed, considering conceptual foundations and patterns of their development in the direction of towards the optimal options for resource conservation and with maximizing the potential of feeding qualities of grain and animal productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11386
УДК: 631. 363.
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10-1-60-65.pdf406,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.