Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11294
Назва: Сорт Естафета миронівська (пшениця м'яка, озима)
Інші назви: Variety Estafeta myronivs`ka (soft wheat, winter wheat)
Автори: Демидов, Олександр Анатолійович
Demydov, Oleksandr
Дергачов, Олександр Леонідович
Dergachov, Oleksandr
Кочмарський, Валентин Сергійович
Kochmarskyi, Valentyn
Гуменюк, Олександр Володимирович
Humeniuk, Oleksandr
Кириленко, Віра Вікторівна
Kyrylenko, Vira
Замліла, Ніна Петрівна
Zamlila, Nina
Гудзенко, Володимир Миколайович
Gudzenko, Volodymyr
Дубовик, Наталія Сергіївна
Dubovyk, Nataliia
Близнюк, Богдана Валеріївна
Blyzniuk, Bogdana
Пірич, Аліна Володимирівна
Piruch, Alina
Ключові слова: пшениця озима;winter wheat
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Свідоцтво про авторство на сорт рослин № 180779. Естафета миронівська. Пшениця м’яка озима / Демидов О. А., Дергачов О. Л., Кочмарський В. С., Гуменюк О. В., Кириленко В. В., Замліла Н. П., Гудзенко В. М., Дубовик Н. С., Близнюк Б. В., Пірич А. В. ; заявка 16012023. У Держреєстрі України з 2018 р.
Опис: Естафета миронівська – (оригінатор Миронівський інститут пшениці імені В. М. Ремесла НААН України). Різновидність лютесценс. Високопродуктивний, середньостиглий. Зимостійкість, посухостійкість висока. Період яровизаційної потреби 40 діб. Фотоперіодична чутливість слабка. Період післязбирального дозрівання короткий. Стійкий до вилягання, обсипання та проростання зерна в колосі. Стійкий до хвороб. Сорт позитивно реагує на високі фони мінерального та азотного живлення, формуючи при цьому високий рівень урожайності. Властивість до інтенсивного відновлення вегетації навесні та раннє підживлення забезпечує формування високоозерненого колосу та високої маси 1000 зерен. Estafeta myronivs`ka – (originator The V. M. Remeslo Myronivka Institute of Wheat NAAS of Ukraine). A variety of lutescens. Highly productive, mid-season. Winter hardiness, drought resistance is high. The vernalization period is 40 days. Photoperiodic sensitivity is weak. The period of post-harvest ripening is short. Resistant to lodging, shattering and germination of grain in the ear. Resistant to diseases. The variety responds positively to high levels of mineral and nitrogen nutrition, while forming a high level of yield. The property of intensive vegetation recovery in spring and early fertilization ensures the formation of a highly grained ear and a high weight of 1000 grains.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11294
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ.pdf536,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.