Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11259
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorШох, Світлана Сергіївана-
dc.contributor.authorСабадин, Валентина Яківна-
dc.contributor.authorLosinskiy, Mykola-
dc.contributor.authorKubrak, Svetlana-
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.contributor.authorShubenko, Lidia-
dc.contributor.authorShoKh, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-04-29T12:12:36Z-
dc.date.available2024-04-29T12:12:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСпеціальна селекція овочевих культур: методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Спеціальна селекція та насінництво плодових та овочевих культур" за кредитно-трансферною системою організаціх навчального процесу для студентів стаціонарної форми навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова та ін. - Біла Церква, 2018. - 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11259-
dc.descriptionMethodical instructions for practical classes are compiled in accordance with the educational discipline " Special selection and seeding of fruit and vegetable crops " for students of the educational level "Bachelor" in the specialty "Agronomy", in order to ensure control of knowledge according to the credit-transfer system of the organization of the educational process.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки для практичних занять складені відповідно до навчальної дисципліни "Спеціальна селекція і насінництво плодових і овочевих культур" для студентів освітнього рівня "Бакалавр" спеціальності "Агрономія", з метою забезпечення контролю знань за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу.uk_UA
dc.publisherБіла Церкваuk_UA
dc.subjectселекціяuk_UA
dc.subjectкапуста білоголоваuk_UA
dc.subjectбуряк столовийuk_UA
dc.subjectморква столоваuk_UA
dc.subjectцибуля ріпчастаuk_UA
dc.subjectпомідорuk_UA
dc.subjectогірокuk_UA
dc.subjectкавунuk_UA
dc.subjectSelectionuk_UA
dc.subjectwhite cabbageuk_UA
dc.subjecttable beetuk_UA
dc.subjecttable carrotuk_UA
dc.subjectonionuk_UA
dc.subjecttomatouk_UA
dc.subjectcucumberuk_UA
dc.subjectcaponuk_UA
dc.titleСелекція овочевих культурuk_UA
dc.title.alternativeSelection of vegetable cropsuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc631.527:635.1/8(07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Селекція овочевих.pdf6,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.