Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11259
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лозінський, Микола Владиславович | - |
dc.contributor.author | Кубрак, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Шубенко, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Шох, Світлана Сергіївана | - |
dc.contributor.author | Сабадин, Валентина Яківна | - |
dc.contributor.author | Losinskiy, Mykola | - |
dc.contributor.author | Kubrak, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Sidorova, Irina | - |
dc.contributor.author | Shubenko, Lidia | - |
dc.contributor.author | ShoKh, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-29T12:12:36Z | - |
dc.date.available | 2024-04-29T12:12:36Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Спеціальна селекція овочевих культур: методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Спеціальна селекція та насінництво плодових та овочевих культур" за кредитно-трансферною системою організаціх навчального процесу для студентів стаціонарної форми навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова та ін. - Біла Церква, 2018. - 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11259 | - |
dc.description | Methodical instructions for practical classes are compiled in accordance with the educational discipline " Special selection and seeding of fruit and vegetable crops " for students of the educational level "Bachelor" in the specialty "Agronomy", in order to ensure control of knowledge according to the credit-transfer system of the organization of the educational process. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для практичних занять складені відповідно до навчальної дисципліни "Спеціальна селекція і насінництво плодових і овочевих культур" для студентів освітнього рівня "Бакалавр" спеціальності "Агрономія", з метою забезпечення контролю знань за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу. | uk_UA |
dc.publisher | Біла Церква | uk_UA |
dc.subject | селекція | uk_UA |
dc.subject | капуста білоголова | uk_UA |
dc.subject | буряк столовий | uk_UA |
dc.subject | морква столова | uk_UA |
dc.subject | цибуля ріпчаста | uk_UA |
dc.subject | помідор | uk_UA |
dc.subject | огірок | uk_UA |
dc.subject | кавун | uk_UA |
dc.subject | Selection | uk_UA |
dc.subject | white cabbage | uk_UA |
dc.subject | table beet | uk_UA |
dc.subject | table carrot | uk_UA |
dc.subject | onion | uk_UA |
dc.subject | tomato | uk_UA |
dc.subject | cucumber | uk_UA |
dc.subject | capon | uk_UA |
dc.title | Селекція овочевих культур | uk_UA |
dc.title.alternative | Selection of vegetable crops | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 631.527:635.1/8(07) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Селекція овочевих.pdf | 6,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.