Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11229
Назва: Вплив елементів технології вирощування на тривалість вегетаційного періодів сортів сої за органічного вирощування
Інші назви: Influence of the elements cultivation technologies for the duration of growing seasons of soybean varieties organic cultivation
Автори: Грабовський, Микола Борисович
Grabovskyi, Mykola
Німенко, Сергій Сергійович
Nimenko, Serhii
Качан, Леся Михайлівна
Kachan, Lesya
Ключові слова: соя;технології вирощування;органічне вирощування;soy;cultivation technologies;organic cultivation
Дата публікації: 21-лис-2023
Видавництво: Київ
Короткий огляд (реферат): Залежно від препарату, що застосовували для передпосівного інокулювання насіння, вегетаційний період сої подовжувався на 5-7 діб, найбільше за використання Біоінокулянт БТУ-т і Біомаг соя. Спостерігали високий рівень кореляційної залежності між тривалістю вегетаційного періоду та урожайністю зерна сортів сої на рівні 0,90./Depending on the drug used for pre-sowing seed inoculation, the soybean growing season was extended by 5-7 days, mostly due to the use of Bioinoculant BTU-t and Biomag soy. They watched a high level of correlation dependence between the duration of the growing season period and grain yield of soybean varieties at the level of 0.90.
Опис: Грабовський М.Б., Качан Л.М., Німенко С.С. Вплив елементів технології вирощування на тривалість вегетаційного періодів сортів сої за органічного вирощування. Органічне агровиробництво. Освіта і наука: матеріали VIII Міжнародно-практичної конференції, м. Київ, 21 листопада 2023 р., НМЦ ВПФО, С. 90–91.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11229
УДК: 635.652:631.52 (045)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ.pdf183,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.