Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11171
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГородецький, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorHorodetskyi, Oleksandr-
dc.contributor.authorКоваленко, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorKovalenko, Roman-
dc.date.accessioned2024-04-26T07:29:05Z-
dc.date.available2024-04-26T07:29:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГородецький О.С. Вплив тривалого зберігання коренеплодів буряка цукрового гібридів компанії КВС на зміни їх технологічних якостей / Городецький О.С., Коваленко Р.В. // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Іноваційні технології в агрономії, агрохімії та екології». 27-28 вересня 2018 року. - Біла Церква БНАУ, 2018. - С. 16-18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11171-
dc.descriptionThe results of research into the technological qualities of root crops of foreign sugar beet hybrids of the KVS firm are given. The conducted research is especially relevant due to the appearance of an extremely large number of the latest foreign hybrids on the modern seed market. In addition, there is a dispute in the studies of many scientists regarding the quality of root crops of foreign hybrids, especially due to their long-term storage in field kagatas.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень технологічних якостей коренеплодів зарубіжних гібридів цукрових буряків фірми КВС. Проведені дослідження особливо актуальні в зв’язку з появою надзвичайно великої кількості новітніх зарубіжних гібридів на сучасному ринку насіння. Крім того існує суперечка в дослідженнях багатьох науковців стосовно якості коренеплодів зарубіжних гібридів, особливо внаслідок тривалого їх зберігання в польових кагатах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбуряки цукровіuk_UA
dc.subjectsugar beetsuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjecthybridsuk_UA
dc.subjectтехнологічні якості коренеплодівuk_UA
dc.subjecttechnological qualities of root cropsuk_UA
dc.subjectцукристістьuk_UA
dc.subjectsugar contentuk_UA
dc.subjectдоброякісність сокуuk_UA
dc.subjectjuice qualityuk_UA
dc.titleВплив тривалого зберігання коренеплодів буряка цукрового гібридів компанії КВС на зміни їх технологічних якостейuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of long-term storage of sugar beet root crops of KVS company on changes in their technological qualitiesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.46uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv_tryvaloho.pdf203,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.