Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11111
Назва: Ефективність застосування кормових сумішей на основі біологічно активних речовин гумінової природи для лактуючих корів
Інші назви: Efficiency of using feed mixtures based on biologically active humic substances for lactating cows
Автори: Тишківська, Наталія Василівна
Tishkіvska, Natalii
Лісіна, Г.В.
Lisina, H.
Кшановська, Т.В.
Kshanovska, T.
Ключові слова: гумінові кислоти;молочна продуктивність;масова частка жиру;масова частка білків;лактоза;humic acids;mass fraction of fat;mass fraction of proteins;lactose;milk productivity
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Тишківська Н.В. Ефективність застосування кормових сумішей на основі біологічно активних речовин гумінової природи для лактуючих корів / Н.В. Тишківська, Г.В. Лісіна, Т.В. Кшановська //Міжнародна наук.-практ. конф. « Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток ветеринарної медицини» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.81-83.
Короткий огляд (реферат): Застосування органічної кормової суміші на основі біологічно активних речовин гумінової природи сприяло зростанню жирності молока у 40 % дослідних корів від 0,2 до 0,92 %, середні значення по групі збільшились на 0,2 %. Масова частка білків через 30 днів застосування органічної кормової суміші у середньому по групі зросла на 0,2 %, за середнього показника по групі 3,47±0,07 % (3,12–4,2 %). Молочна продуктивність корів на кінець досліду зросла на 5,8 %.
Опис: The use of an organic feed mixture based on biologically active substances of humic nature contributed to the increase in milk fat content in 40% of experimental cows from 0.2 to 0.92%, the average values for the group increased by 0.2%. The mass fraction of proteins after 30 days of using the organic fodder mixture increased by 0.2% on average for the group, with an average of 3.47±0.07% (3.12–4.2%) for the group. The milk productivity of cows at the end of the experiment increased by 5.8%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11111
УДК: 636.2.09:661.155.3:547.992
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
efektyvnist'_zastosuvannja.pdf753,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.