Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10803
Назва: Культурні пасовища. Методичні вказівки з практичної підготовки для студентів ІV курсу агрономічного факультету
Інші назви: Cultivated pastures. Methodical guidelines for practical training for students of the 4th year of the agronomy faculty
Автори: Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Московчук, Валерій Михайлович
Moskovchuk, Valerii
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Ключові слова: Культурні пасовища;Cultivated pastures;Методичні вказівки;Methodical guidelines;агрономічний факультет;agronomy faculty;пасовищний період;pasture period;продуктивність пасовища;pasture productivity;ємність пасовища;pasture capacity
Дата публікації: 5-гру-2011
Видавництво: Білоцерківський ДАУ
Короткий огляд (реферат): Практичне навчання студентів – важлива складова частина навчально-виховного процесу вищого навчального закладу. Його мета – закріпити і поглибити знання, одержані в процесі теоретичного навчання, привити необхідні уміння і навички практичної роботи за спеціальністю, набути організаторських здібностей. Practical training of students is an important component of the educational process of a higher educational institution. Its purpose is to consolidate and deepen the knowledge obtained in the process of theoretical training, to inculcate the necessary skills and abilities of practical work in the specialty, to acquire organizational skills.
Опис: Культурні пасовища. Методичні вказівки з практичної підготовки для студентів ІV курсу агрономічного факультету. Панченко Т.В., Козак Л.А., Московчук В.М. , Ткачук В.М. – БДАУ. – Біла Церква. – 2011. – 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10803
УДК: 633.2/.3:636.083.314
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Культурні пасовища 2011.pdf749,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.