Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10741
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.date.accessioned2024-03-31T15:24:18Z-
dc.date.available2024-03-31T15:24:18Z-
dc.date.issued2004-12-09-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10741-
dc.descriptionОснови агрономії методичні вказівки з модульно-рейтингової системи навчання і тестового контролю знань студентів економічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напрямку підготовки спеціальності 6.030506 – переклад / Л.А. Козак – Біла Церква, 2004. – 32 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки з курсу "Основи агрономії" складені з урахуванням вимог до студентів економічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", які навчаються за спеціальністю 6.030506 – переклад. Вони сприятимуть розумінню студентами основних термінів та їх поняття з основ агрономії. Методичні вказівки розраховані на вивчення студентами значення, ботанічної характеристики і морфологічних особливостей культурних рослин, які вирощуються на Україні. Це дасть можливість студентам робити професійний технічний переклад, пов'язаний з агрономією, на високому рівні. Methodical instructions from the course "Fundamentals of Agronomy" are compiled taking into account the requirements for students of the Faculty of Economics of the educational and qualification level "bachelor" who study in the specialty 6.030506 - translation. They will contribute to students' understanding of basic terms and their concepts from the basics of agronomy. Methodical instructions are designed for students to study the meaning, botanical characteristics and morphological features of cultivated plants grown in Ukraine. This will enable students to do professional technical translation related to agronomy at a high level.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський ДАУuk_UA
dc.subjectосвітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр"uk_UA
dc.subjecteducational and qualification level "bachelor"uk_UA
dc.subjectнапрям підготовки спеціальності 6.030506 – перекладuk_UA
dc.subjectfield of study of specialty 6.030506 – translationuk_UA
dc.subjectОснови агрономіїuk_UA
dc.subjectBasics of agronomyuk_UA
dc.subjectморфологічні особливості культурних рослинuk_UA
dc.subjectmorphological features of cultivated plantsuk_UA
dc.subjectботанічна характеристика культурних рослинuk_UA
dc.subjectbotanical characteristics of cultivated plantsuk_UA
dc.titleОснови агрономії методичні вказівки з модульно-рейтингової системи навчання і тестового контролю знань студентів економічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напрямку підготовки спеціальності 6.030506 – перекладuk_UA
dc.title.alternativeBasics of agronomy, methodical instructions from the modular rating system of training and test control of knowledge of students of the Faculty of Economics of the educational and qualification level "bachelor" in the field of specialty training 6.030506 - translationuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633.3/.4:631.5/.8+632.51(076.5)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod perecladach (2).pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.