Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10741
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-31T15:24:18Z | - |
dc.date.available | 2024-03-31T15:24:18Z | - |
dc.date.issued | 2004-12-09 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10741 | - |
dc.description | Основи агрономії методичні вказівки з модульно-рейтингової системи навчання і тестового контролю знань студентів економічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напрямку підготовки спеціальності 6.030506 – переклад / Л.А. Козак – Біла Церква, 2004. – 32 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки з курсу "Основи агрономії" складені з урахуванням вимог до студентів економічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", які навчаються за спеціальністю 6.030506 – переклад. Вони сприятимуть розумінню студентами основних термінів та їх поняття з основ агрономії. Методичні вказівки розраховані на вивчення студентами значення, ботанічної характеристики і морфологічних особливостей культурних рослин, які вирощуються на Україні. Це дасть можливість студентам робити професійний технічний переклад, пов'язаний з агрономією, на високому рівні. Methodical instructions from the course "Fundamentals of Agronomy" are compiled taking into account the requirements for students of the Faculty of Economics of the educational and qualification level "bachelor" who study in the specialty 6.030506 - translation. They will contribute to students' understanding of basic terms and their concepts from the basics of agronomy. Methodical instructions are designed for students to study the meaning, botanical characteristics and morphological features of cultivated plants grown in Ukraine. This will enable students to do professional technical translation related to agronomy at a high level. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський ДАУ | uk_UA |
dc.subject | освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" | uk_UA |
dc.subject | educational and qualification level "bachelor" | uk_UA |
dc.subject | напрям підготовки спеціальності 6.030506 – переклад | uk_UA |
dc.subject | field of study of specialty 6.030506 – translation | uk_UA |
dc.subject | Основи агрономії | uk_UA |
dc.subject | Basics of agronomy | uk_UA |
dc.subject | морфологічні особливості культурних рослин | uk_UA |
dc.subject | morphological features of cultivated plants | uk_UA |
dc.subject | ботанічна характеристика культурних рослин | uk_UA |
dc.subject | botanical characteristics of cultivated plants | uk_UA |
dc.title | Основи агрономії методичні вказівки з модульно-рейтингової системи навчання і тестового контролю знань студентів економічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напрямку підготовки спеціальності 6.030506 – переклад | uk_UA |
dc.title.alternative | Basics of agronomy, methodical instructions from the modular rating system of training and test control of knowledge of students of the Faculty of Economics of the educational and qualification level "bachelor" in the field of specialty training 6.030506 - translation | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633.3/.4:631.5/.8+632.51(076.5) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metod perecladach (2).pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.