Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васильківський, Станіслав Петрович | - |
dc.contributor.author | Vasylkivskyi, Stanislav | - |
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid | - |
dc.contributor.author | Городецький, Олександр Степанович | - |
dc.contributor.author | Gorodetsky, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Ткачук, Василь Микитович | - |
dc.contributor.author | Tkachuk, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-31T14:57:11Z | - |
dc.date.available | 2024-03-31T14:57:11Z | - |
dc.date.issued | 2009-03-26 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727 | - |
dc.description | Виробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія / С.П. Васильківський, Л. А. Козак, О.С Городецький., В.М. Ткачук / За ред. Л.А. Козака. – Біла Церква, 2009.– 59 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Викладено загальні положення та методичні вказівки про виробничу практику і її зміст. The general provisions and methodical guidelines on production practice and its content are outlined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | агрономія | uk_UA |
dc.subject | agronomy | uk_UA |
dc.subject | Виробнича практика | uk_UA |
dc.subject | Production practice | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | bachelor | uk_UA |
dc.subject | спеціаліст | uk_UA |
dc.subject | specialist | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | master | uk_UA |
dc.title | Виробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів осві-тньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія | uk_UA |
dc.title.alternative | Production practice: Regulations and methodological guidelines for students of educational and qualification levels: 6.130100 – bachelor, 7.130102 – specialist, 8.130102 – master’s degree in the specialty "Agronomy" in the field of training 1301 – Agronomy | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 378. 147.111/88:37:018:55 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Виробнича практика 4 курс.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.