Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильківський, Станіслав Петрович-
dc.contributor.authorVasylkivskyi, Stanislav-
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorГородецький, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorGorodetsky, Oleksandr-
dc.contributor.authorТкачук, Василь Микитович-
dc.contributor.authorTkachuk, Vasyl-
dc.date.accessioned2024-03-31T14:57:11Z-
dc.date.available2024-03-31T14:57:11Z-
dc.date.issued2009-03-26-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727-
dc.descriptionВиробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія / С.П. Васильківський, Л. А. Козак, О.С Городецький., В.М. Ткачук / За ред. Л.А. Козака. – Біла Церква, 2009.– 59 с.uk_UA
dc.description.abstractВикладено загальні положення та методичні вказівки про виробничу практику і її зміст. The general provisions and methodical guidelines on production practice and its content are outlined.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectагрономіяuk_UA
dc.subjectagronomyuk_UA
dc.subjectВиробнича практикаuk_UA
dc.subjectProduction practiceuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectbacheloruk_UA
dc.subjectспеціалістuk_UA
dc.subjectspecialistuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectmasteruk_UA
dc.titleВиробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів осві-тньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономіяuk_UA
dc.title.alternativeProduction practice: Regulations and methodological guidelines for students of educational and qualification levels: 6.130100 – bachelor, 7.130102 – specialist, 8.130102 – master’s degree in the specialty "Agronomy" in the field of training 1301 – Agronomyuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udcУДК 378. 147.111/88:37:018:55uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробнича практика 4 курс.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.