Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10686
Назва: | Плодівництво: Методичні вказівки для проведення практичних занять в умовах ННДЦ і баз практики для студентів агрономічного факультету, що навчаються на базі ОКР “Молодший спеціаліст” |
Інші назви: | Fruit growing: Methodical instructions for conducting practical classes in the conditions of the SEC and practice bases for students of the Faculty of Agronomy studying on the basis of the Junior Specialist's degree |
Автори: | Тімонов, Іван Васильович Timonov, Ivan Юрченко, Анатолій Іванович Yurchenko, Anatolii |
Ключові слова: | практичні заняття, плодівництво, ОКР Молодший спеціаліст, формування крон, обрізування дерев, збирання врожаю;practical training, fruit growing, Junior Specialist, crown formation, tree pruning, harvesting |
Дата публікації: | 27-тра-2010 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Плодівництво: Методичні вказівки для проведення практичних занять в умовах ННДЦ і баз практики для студентів агрономічного факультету, що навчаються на базі ОКР “Молодший спеціаліст” / І.В. Тімонов, А.І. Юрченко - Біла Церква, 2010 - ЗО с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки охоплюють 4 години практичних занять з курсу “Плодівництво” і складаються із модуля 1 - “Формування крон і обрізування плодових дерев. Догляд за плодовими деревами. Збирання врожаю”. |
Опис: | The methodological instructions cover 4 hours of practical classes in the course "Fruit Growing" and consist of module 1 - "Crown formation and pruning of fruit trees. Care of fruit trees. Harvesting". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10686 |
УДК: | 634.1/7:371.25(07) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Plodivnitstvo_Metodichka2.pdf | 23,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.