Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorHlevasky, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-03-26T11:39:51Z-
dc.date.available2024-03-26T11:39:51Z-
dc.date.issued2023-08-
dc.identifier.citationРобоча програма з навчальної дисципліни «Сертифікація та контроль якості продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти агробіотехнологічного факультету за спеціальністю 201 «Агрономія», магістерський рівень вищої освіти / Укладач В. І. Глеваський. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10644-
dc.descriptionAccording to the curriculum, 90 hours of academic hours (3 ECTS credits) are allocated for full-time training in the discipline "Certification and quality control of plant production products", including classroom hours - 32 hours (lectures - 16, practical classes - 16), independent work of students - 58 hours.uk_UA
dc.description.abstractЗгідно з навчальним планом на навчання дисципліни «Сертифікація та контроль якості продукції рослинництва» для денної форми навчання виділено 90 годин академічних годин (3 кредити ЕCTS), у т .ч. аудиторних – 32 години (лекції – 16, практичні заняття – 16), самостійна робота студентів – 58 годин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсертифікація, контроль якості, аудитор, продукціяuk_UA
dc.subjectcertification, quality control, auditor, productionuk_UA
dc.titleСертифікація та контроль якості продукції рослинництваuk_UA
dc.title.alternativeCertification and quality control of crop productsuk_UA
dc.typeПрограмне забезпеченняuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
program_certification.pdf715,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.