Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10608
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Василь Микитович-
dc.contributor.authorTkachuk, Vasyl-
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.date.accessioned2024-03-25T10:32:24Z-
dc.date.available2024-03-25T10:32:24Z-
dc.date.issued2012-09-10-
dc.identifier.citationМодуль № 4. Олійні та ефіроолійні культури. Тести з рослинництва для студентів зі спеціальності “Агрономія” освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” стаціонарної та заочної форм навчання. / Ткачук В.М., Панченко Т.В. Біла Церква, 2012. – 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10608-
dc.descriptionMethodical instructions for independent passing of tests from the educational discipline "Crop production" from the module "Oil and essential oil crops" have been developed in accordance with the curriculum.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного проходження тестів із навчальної дисципліни «Рослинництво», з модуля «Олійні та ефіроолійні культури» розроблено відповідно до навчальної програми.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectОлійні та ефіроолійні культури, соняшник, ріпак, рицина, гірчиця, коріандр, фенхельuk_UA
dc.subjectOil and essential oil crops, sunflower, rapeseed, castor oil, mustard, coriander, fenneluk_UA
dc.titleМодуль № 4. Олійні та ефіроолійні культури. Тести з рослинництва для студентів зі спеціальності “Агрономія” освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” стаціонарної та заочної форм навчання.uk_UA
dc.title.alternativeModule No. 4. Oil and essential oil crops. Tests on crop production for students of the specialty "Agronomy" of the educational qualification level "Bachelor" of stationary and correspondence forms of education.uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633.85:633.8(072)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олійні тест.pdf367,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.