Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10608
Назва: Модуль № 4. Олійні та ефіроолійні культури. Тести з рослинництва для студентів зі спеціальності “Агрономія” освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” стаціонарної та заочної форм навчання.
Інші назви: Module No. 4. Oil and essential oil crops. Tests on crop production for students of the specialty "Agronomy" of the educational qualification level "Bachelor" of stationary and correspondence forms of education.
Автори: Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Ключові слова: Олійні та ефіроолійні культури, соняшник, ріпак, рицина, гірчиця, коріандр, фенхель;Oil and essential oil crops, sunflower, rapeseed, castor oil, mustard, coriander, fennel
Дата публікації: 10-вер-2012
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Модуль № 4. Олійні та ефіроолійні культури. Тести з рослинництва для студентів зі спеціальності “Агрономія” освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” стаціонарної та заочної форм навчання. / Ткачук В.М., Панченко Т.В. Біла Церква, 2012. – 12 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного проходження тестів із навчальної дисципліни «Рослинництво», з модуля «Олійні та ефіроолійні культури» розроблено відповідно до навчальної програми.
Опис: Methodical instructions for independent passing of tests from the educational discipline "Crop production" from the module "Oil and essential oil crops" have been developed in accordance with the curriculum.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10608
УДК: 633.85:633.8(072)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олійні тест.pdf367,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.