Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10571
Назва: Розрахунок часток впливу елементів технології вирощування на елементи структури урожайності сортів пшениці озимої
Інші назви: Calculation of the influence of the elements of cultivation technology on the elements of the yield structure of winter wheat varieties
Автори: Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Ключові слова: Пшениця озима, частки впливу, структура урожайності, елементи технології, кореляційний аналіз;Winter wheat, impact shares, yield structure, elements of technology, correlation analysis
Дата публікації: 14-тра-2015
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Панченко Т.В., Ткачук В.М. Розрахунок часток впливу елементів технології вирощування на елементи структури урожайності сортів пшениці озимої. : Матер. держ. наук. практ. конференції молодих вчених, аспірантів, докторантів. «Новітні технології в рослинництві» м. Біла Церква 14-15 травня 2015 р. С. 14.
Короткий огляд (реферат): Наші дослідження спрямовані на вичленення ролі факторів які безпосередньо впливають на рослини сортів пшениці озимої за сучасних інтенсивних технологій. Частка впливу на кількість продуктивних стебел пшениці озимої становила: фактор А – 17,3 %, фактор В – 41,6 %, фактор С – 7,2 %, фактор D – 6,7 %, взаємодія факторів – 8,4 %, інші фактори – 18,8 %.
Опис: Our research is aimed at isolating the role of factors that directly affect plants of winter wheat varieties under modern intensive technologies. The share of influence on the number of productive stems of winter wheat was: factor A – 17.3%, factor B – 41.6%, factor C – 7.2%, factor D – 6.7%, interaction of factors – 8.4%, other factors – 18.8%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10571
УДК: 633.11«324»:631.526.1/.559
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези 2015.pdf308,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.