Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10571
Title: Розрахунок часток впливу елементів технології вирощування на елементи структури урожайності сортів пшениці озимої
Other Titles: Calculation of the influence of the elements of cultivation technology on the elements of the yield structure of winter wheat varieties
Authors: Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Keywords: Пшениця озима, частки впливу, структура урожайності, елементи технології, кореляційний аналіз;Winter wheat, impact shares, yield structure, elements of technology, correlation analysis
Issue Date: 14-May-2015
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Панченко Т.В., Ткачук В.М. Розрахунок часток впливу елементів технології вирощування на елементи структури урожайності сортів пшениці озимої. : Матер. держ. наук. практ. конференції молодих вчених, аспірантів, докторантів. «Новітні технології в рослинництві» м. Біла Церква 14-15 травня 2015 р. С. 14.
Abstract: Наші дослідження спрямовані на вичленення ролі факторів які безпосередньо впливають на рослини сортів пшениці озимої за сучасних інтенсивних технологій. Частка впливу на кількість продуктивних стебел пшениці озимої становила: фактор А – 17,3 %, фактор В – 41,6 %, фактор С – 7,2 %, фактор D – 6,7 %, взаємодія факторів – 8,4 %, інші фактори – 18,8 %.
Description: Our research is aimed at isolating the role of factors that directly affect plants of winter wheat varieties under modern intensive technologies. The share of influence on the number of productive stems of winter wheat was: factor A – 17.3%, factor B – 41.6%, factor C – 7.2%, factor D – 6.7%, interaction of factors – 8.4%, other factors – 18.8%.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10571
metadata.dc.identifier.udc: 633.11«324»:631.526.1/.559
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 2015.pdf308,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.