Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10559
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Василь Микитович-
dc.contributor.authorTkachuk, Vasyl-
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.contributor.authorОстренко, Михайло Володимирович-
dc.contributor.authorOstrenko, Mykhailo-
dc.contributor.authorФедорук, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorFedoruk, Yuriy-
dc.date.accessioned2024-03-21T09:31:55Z-
dc.date.available2024-03-21T09:31:55Z-
dc.date.issued2013-11-15-
dc.identifier.citationМодуль № 3. Зернобобові культури. Тести з рослинництва для студентів зі спеціальності “Агрономія” освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр” стаціонарної та заочної форми навчання / Ткачук В.М., ПанченкоТ.В., Остренко М.В., Федорук Ю.В. - Біла Церква: БНАУ, 2013. – 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10559-
dc.descriptionTesting is a method of determining the level of knowledge and skills of students using special test tasks, usually in the form of questions, tasks or tasks. The introduction of the test system deepens the objectivity of assessing the educational achievements of students by introducing an assessment of the level of their intellectual development and social value, the knowledge they have acquired and, on this basis, increasing the effectiveness of the use of personally oriented learning technologies and strengthening the motivational capabilities of the European school of assessment.uk_UA
dc.description.abstractТестування – це спосіб визначення рівня знань і вмінь студентів за допомогою спеціальних тестових завдань, як правило, у вигляді запитань, завдань або задач. Упровадження тестової системи поглиблює об’єктивність оцінювання навчальних досягнень студентів шляхом введення оцінювання рівня їх інтелектуального розвитку та соціальної цінності, набутих ними знань і на цій основі підвищення ефективності використання особистісно зорієнтованих технологій навчання й посилення мотиваційних можливостей європейської школи оцінювання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтестові завдання, зернобобові культури, горох, соя, квасоля, люпин, чина, сочевиця, кормові бобиuk_UA
dc.subjecttest tasks, legumes, peas, soybeans, beans, lupine, plantain, lentils, fodder beansuk_UA
dc.titleМодуль № 3. Зернобобові культури.uk_UA
dc.title.alternativeModule No. 3. Legume crops.uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc339uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зернобобові тести.pdf361,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.