Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1052
Назва: Перетравність корму, обмін азоту та продуктивність молодняку свиней за згодовування пробіотику
Інші назви: Digestibility, exchange and nitrogen productivity of young pigs at feeding probiotic
Автори: Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Ключові слова: молодняк свиней;раціони;протекто-актив;продуктивність;перетравність;баланс азоту;комбікорм;young pigs;rations;protecto-active;productivity;digestibility;nitrogen balance;mixed feed.;рационы;продуктивность;переваримость;комбикорм
Дата публікації: 2011
Видавництво: Вінницький національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що найкращі показники продуктивності і перетравності поживних речовин та балансу азоту одержані в третій дослідній групі, тваринам якої протекто-актив згодовували з розрахунку 1,5 г препарату на 10 кг живої маси. It was established that the best performance and digestibility of nutrients and nitrogen balance were in the third experimental group, animals which protecto-active fed at the rate of 1.5 grams of the drug at 10 kg live weight Установлено, что наилучшие показатели производительности и переваримости питательных веществ, а также баланса азота полученыев третьей опытной группе, животным которой протекто-актив скармливали из расчета 1,5 г препарата на 10 кг живой массы.
Опис: Бабенко С.П. Перетравність корму, обмін азоту та продуктивність молодняку свиней за згодовування пробіотику / С.П.Бабенко,О.О. Чернявський // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія:Сільськогосподарські науки. –.Вінниця, 2011. – №9 (49). – С. 3–7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1052
ISSN: 2306-7799
УДК: 636.4.053.087.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peretravnist_kormu.pdf284,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.