Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511
Назва: Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія"
Інші назви: nnovative technologies for growing fodder crops and harvesting fodder. Methodological instructions for practical training, independent preparation and test control of knowledge of students of the educational and qualification level "Master" in the specialty - 201 "Agronomy"
Автори: Козак, Леонід Андрійович
Качан, Леся Михайлівна
Остренко, Михайло Васильович
Городецький, Олександр Степанович
Kozak, Leonid
Kachan, Lesya
Ostrenko, Mykhailo
Gorodetskyi, Alexandr
Ключові слова: кормові культури;fodder crops;інноваційні технології;innovative technologies;заготівля кормів;feed preparation;багаторічні трави;perennial herbs;однорічні трави;annual herbs;кормові капустяні культури;fodder cabbage crops;силосні кульутри;silage crops
Дата публікації: 24-чер-2018
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів. Методичні вказівки для виконання практичних занять, самостійної підготовки і тестового контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр" за спеціальністю - 201 „Агрономія" / Козак Л.А., Качан Л.М., Остренко М.В., Городецький О.С. - 2018. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки «Інноваційні технології вирощування кормових культур та заготівлі кормів» спеціальності – 201 «Агрономія» призначені для студентів, які навчаються за кредитно-трансферною системою з урахуванням тестового контролю їх знань. Відповідно до вимог представлені критерії оцінки знань та принципи їх нарахування.
Опис: Methodical instructions "Innovative technologies of growing fodder crops and harvesting fodder" specialty - 201 "Agronomy" are intended for students who study under the credit-transfer system, taking into account the test control of their knowledge. In accordance with the requirements, the criteria for evaluating knowledge and the principles of their calculation are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10511
УДК: 633 (37/07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка НІТЗК.pdf775,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.