Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10471
Назва: | Вплив терміну культивування на продукцію дезоксиніваленолу грибом Fusarium graminearum ізолят 195/1 |
Інші назви: | Influence of cultivation time on the production of deoxynivalenol by the fungus Fusarium graminearum isolate 195/1 |
Автори: | Островський, Денис Миколайович Ostrovsky, Denis Рубленко, Ірина Олександрівна Rublenko, Iryna Зоценко, Володимир Миколайович Zotsenko, Volodimir Гришко, Віталій Анатолійович Grishko, Vitaliі Тарануха, Світлана Іванівна Taranukha, Svitlana Чемеровська, Iрина Олегівна Сhemerovskа, Iryna Болібрух, Марія Олегівна Bolibruch, Mariya |
Ключові слова: | дезоксинівален;кукурудза;F. graminearum;пшениця;рис;пшоно;deoxynivalenol;corn;wheat;rice;millet |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Вплив терміну культивування на продукцію дезоксиніваленолу грибом Fusarium graminearum ізолят 195/1 / Д.М. Островський, І.О. Рубленко, В.М. Зоценко та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. « Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток ветеринарної медицини» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.22-24. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено ріст гриба F. graminearumізолят 195/1та продукцію ним дезоксиніваленолу на чотирьох зернових субстратах на чотирьох термінах культивування. Найбільше мікотоксину отримали на зерні рису на 28 добу культивування. |
Опис: | The growth of the fungus F. graminearum isolate 195/1 and its production of deoxynivalenol on four grain substrates at four times of cultivation were studied. The most mycotoxin was obtained on rice grains on the 28th day of cultivation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10471 |
УДК: | 619:615.918:633.15:582.28 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vplyv_terminu_kul'tyvuvannja.pdf | 761,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.