Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖук, Ольга Яківна-
dc.contributor.authorЖук, Віталій Юхимович-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorZhuk, Olga-
dc.contributor.authorZhuk, Vitaliy-
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.date.accessioned2024-03-14T13:45:16Z-
dc.date.available2024-03-14T13:45:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗдатність до формування головочок у сортів капусти брюссельської / О. Я. Жук, В. Ю. Жук, І. М. Сидорова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 167-172. -uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10459-
dc.descriptionThe results of studies on the formation of heads in Brussels sprouts depending on the variety are given. The best Rosella and Groninger varieties are highlighted.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень з формування головочок у капусти брюссельської залежно від сорту. Виділено кращі сорти Розелла та гронігер.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.subjectкапуста брюссельськаuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectголовочкаuk_UA
dc.subjectстеблоuk_UA
dc.subjectмісце розміщенняuk_UA
dc.subjectBrussels sproutsuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectheaduk_UA
dc.subjectstemuk_UA
dc.subjectlocationuk_UA
dc.titleЗдатність до формування головочок у сортів капусти брюссельськоїuk_UA
dc.title.alternativeThe ability to form heads in varieties of Brussels sproutsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc581.14:635.36uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sdatnist_do.pdf339,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.