Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жук, Ольга Яківна | - |
dc.contributor.author | Жук, Віталій Юхимович | - |
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Zhuk, Olga | - |
dc.contributor.author | Zhuk, Vitaliy | - |
dc.contributor.author | Sidorova, Irina | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-14T13:45:16Z | - |
dc.date.available | 2024-03-14T13:45:16Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Здатність до формування головочок у сортів капусти брюссельської / О. Я. Жук, В. Ю. Жук, І. М. Сидорова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 167-172. - | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10459 | - |
dc.description | The results of studies on the formation of heads in Brussels sprouts depending on the variety are given. The best Rosella and Groninger varieties are highlighted. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень з формування головочок у капусти брюссельської залежно від сорту. Виділено кращі сорти Розелла та гронігер. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.subject | капуста брюссельська | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | головочка | uk_UA |
dc.subject | стебло | uk_UA |
dc.subject | місце розміщення | uk_UA |
dc.subject | Brussels sprouts | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | head | uk_UA |
dc.subject | stem | uk_UA |
dc.subject | location | uk_UA |
dc.title | Здатність до формування головочок у сортів капусти брюссельської | uk_UA |
dc.title.alternative | The ability to form heads in varieties of Brussels sprouts | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 581.14:635.36 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sdatnist_do.pdf | 339,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.